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$42/pers

3 courses

Starters 

Soupe de Jour

Toasted Chèvre, betteraves and poires rôties

Moules Marinières

Mains 

8oz AAA Flat Iron Steak and Frites

Pan Seared Ontario Rainbow Trout with Fresh Tomato “Sauce Vierges”

Aubergines with flor di latte, tomato purée, polenta frites and grilled greens.

Desserts 

Torte au Chocolat

Tarte de Pommes


Creme Brûlée

$45/pers

3 courses

Starters

Pissaladiere nicoise

Soupe de Tomates Fraiches à l’ail confit - Tomato Soup with confied garlic

Mains 

Côte de Porc sauce moutarde à l’ancienne
- Pork Chop in mustard sauce

Filet de Seabass sauce vierge

Desserts 

Mousse aux Fraises sur Sablé Breton - Strawberry Mousse on sablé breton

Tarte aux Fruits - Fruit Pie

$40/pers.

3 courses from 5:00pm till 10:00pm

Starters 

Soupe du Jour - Soup of the day (V)

Salade de céleri en “Rémoulade” - Celery roots, pickled anchovies, baby romaine lettuce, granny smith apple, candy walnut

Paté de campagne Maison Home made coutryside paté w/toast

Pissaladiére – Provençale caramelized onion pizza w/ anchovies & olives

Mains 

Poisson du Jour - Fish of the day

Steak Frites - Marinated P.E.I steak (hormone & antibiotic free) w/ shallot sauce, mixed greens & frites

Coquelet roti & Aligot - Roasted Cornish hen “au jus” with “Aligot” purée

Polenta à la Provençale (V) - Oven roasted polenta cake w/ confit seasonal vegetables, tomato sauce & Pecorino.

Desserts 

Chocolate Mousse

Crème Caramel

Crème glacée